G&G kollekció - TÜRKIZ téli tipegő hálózsák

A G&G kollekció elhozta nektek a türkiz hálózsákon Gerzsont, a puha vidrafiút, akit minden csemete szeret majd simizni, miközben észrevétlenül álomba merül.

Pihe-puha anyagokból állítottuk össze hálózsákjainkat, így már nem csak a szabadban melegítheted őt az általunk készített ruhadarabokban. 

A hálózsák kívül puha pamutból készült, belül finom meleg polárral bélelt. Ugyanolyan gondossággal készítjük, mint a tőlünk megszokott darabok. 

Lerúgja magáról gyermeked a takarót, vagy nem is viseli el? Nem szeretnél éjszakánként többször azért bemenni a szobájába, hogy visszatakard? 

Személy szerint mindig szerettem akkora ruhába öltöztetni a babáimat, amekkorák voltak. Nem adtam rájuk hálózsákból sem két mérettel nagyobbat, hiszen így a kényelmes számukra és így tudnak benne jól közlekedni. 

Mivel a vállán nincsenek patentok, ezért gyermeked egyedül is ügyesen fel tudja majd venni. Milyen büszke lesz magára! :)

Viszont tudjuk, hogy a gyermekek hamar kinővik a ruhácskákat, éppen ezért, ha előre gondolkodsz és egyből a következő méretet is megvennéd (vagy váltásnak vennél még egyet), használd a "2ZSÁK" kuponkódot és 1000 Ft kedvezményt kapsz a végösszegből! ;)


Variáció kiválasztása:

12 480 Ft-tól