Colorida KIDS' - Erika
Colorida KIDS' - Erika
Colorida KIDS' - Viki
Colorida KIDS' - Viki

Erika, 

a Colorida KIDS' termékeinek készítője 

Págyor Erika vagyok, HÁROM gyermek édesanyja és TÍZ gyermek nagymamája.

1985 óta foglalkozom női-és gyermekruha készítéssel, alakítással. 

Ezidő alatt sokféle termék megfordult a kezem ügyében, végül tavaly a lányommal, Vikivel együtt belefogtunk a Colorida és a Colorida KIDS' létrehozásába. 

Törekszem arra, hogy a kezem közül kiadott termékek magas minőségűek legyenek, mind az anyagok, mind a technikai részleteket illetően. 

Örömömre szolgál, hogy az elmúlt egy évben is már több visszatérő vásárlóm volt, akik elégedetten viselik a termékeinket. 

Viki, 

Erika lánya, aki a háttérben tevékenykedik 

Horváthné Polyák Viktória vagyok, NÉGY gyermek édesanyja.

Mivel igen kis korkülönbség van a gyermekeim között, rájöttem, hogy nagyon nehéz olyan ruhadarabokat és kiegészítőket találni nekik, amiket egyedül is könnyen felvesznek -ezzel hatékonyabbá téve az indulásokat, de ugyanakkor szeretik is viselni -mert szépek, mintásak, menők. A kinézeten és a praktikumon kívül nyilván a legfontosabb az volt, hogy ne fázzanak meg, ha kint vagyunk, ne legyenek két perc alatt csatakosak -mert ők aztán igazán szeretnek pocsolyázni és sarazni.  

Szó ami szó, felvetettem anyának, hogy mire lenne szükségünk. 

Ő pedig megalkotta az első prototípust, ami még számos alakításon esett át, de hála az ügyes kezeinek, hamar elkészíti a tökéletes szabásmintákat, vagy épp közli, hogy elég az ötleteimből.:D