Baba hálózsákok

Baba hálózsák a legkisebbeknek! Ezek a hálózsákok három méretben kaphatók: 50-56, 62-68, 74-80. 

Négy gyermekemmel volt lehetőségem több fajta overált kipróbálni. Volt végig cipzáros, patentos vállal, és teljesen patentos is. Nos szerintem egy úJszülött vállán patentolgatni az egyik legmacerásabb dolog.:D 

Picike még, szopóreflexével minden mozdulatra azt hiszi szopizás/tejcsizés jön. De ha már morcoskodik miatta és MÉG MINDIG csak a patentolgatás jön, na ott elszakad a cérna. Így végül mindig a legegyszerűbb fazon volt a befutó, amihez nyúltam. Ezért a mi hálózsákjainkon sincsen semmi fakszni, a bundazsákjainkhoz hasonlóan: bele a bébi, fel a cipzár és irány az ágy.:)  

A méretezésnél bár tudjuk, hogy hamar kinővik az első méreteket a babák, mégsem szerencsés egy 3 kilós nyurga, lábait felhúzó babát egy nála jóval nagyobb ruhadarabba tenni. Ezért kezdünk mi 50-56-os mérettel. 

Amennyiben viszont a következő méretet is megveszed egyszerre (vagy váltásnak veszel egy második darabot, ami bizony néha jól jön), akkor kedvezményt is kapsz. A kuponkód "2ZSÁK" kizárólag két db hálózsák egyidejű vásárlásakor érvényesíthető, mellyel 1000 Ft kedvezményt kapsz a végösszegből.:)